Panduan Kemahiran Poker Dalam Talian Percuma Untuk Kemahiran Memenangi Wang Poker Paling Penting Dari Semua

Dalam pengalaman saya dengan poker dari semua jenis, sama ada poker dalam talian percuma atau permainan wang tunai yang lebih serius, dengan peningkatannya, dan apa yang menjadi banyak kelemahannya, saya telah mengetahui bahawa perkara paling penting yang pernah anda pelajari adalah kesabaran .

Malah tetikus buta kadang-kadang menjumpai keju itu, dan tidak kira betapa beruntungnya pendapat 918kiss download anda, berapa banyak kerepek yang anda ada, atau berapa banyak orang yang tersisa dalam kejohanan anda, yang paling penting ialah anda bersabar dengan diri sendiri.

Kadang-kadang anda bosan melihat kad yang mengerikan dan timbunan cip anda mula habis sehingga anda akan putus asa, dan mula memanggil dengan J5 tidak sesuai, atau tangan lain dengan idea yang sama. Saya dapat memberitahu anda bahawa saya pernah berkunjung ke sana berkali-kali, dan ini telah menjadi kematian saya berkali-kali daripada yang telah membantu.

Kunci kesabaran yang lain bukan hanya pre-flop, tetapi juga di bahagian tangan yang lain. Mari saya tunjukkan contoh, Anda melukis K (c) Q (d), dan anda memanggil dengan 2 orang lain di tangan. Flop keluar K (h) A (h) 8 (h). Ini jelas merupakan tangan yang sangat berbahaya, dan berkali-kali saya akan melipatnya dari kelawar. Tetapi bagi orang yang putus asa, kadang-kadang saya mendapat sumber palsu dari keyakinan di tangan saya, dan 85% masa ini saya akan terbakar, walaupun hanya ada dua orang di tangan.

Kesabaran adalah salah satu dari banyak sifat yang jelas penting untuk kejayaan poker. Beberapa orang terkadang terbawa-bawa, dan penting untuk konsisten dalam permainan poker anda. Cuba cari asas mengenai apa yang akan anda panggil pre-flop dan apa yang tidak anda mahukan.

Jelas poker dalam talian percuma adalah permainan yang jauh berbeza daripada live, kerana dalam talian jauh lebih pantas dan live lebih mendalam dan lebih perlahan. Walaupun terdapat banyak rungutan daripada rakan sebaya, saya suka menghabiskan setiap detik had masa saya untuk setiap keputusan. Saya mengesyorkan ini kepada mana-mana pemain poker dalam talian yang kompetitif dan kasual, kerana mungkin perbezaan antara rentak buruk dan lipatan hebat.

Berkali-kali dalam permainan poker percuma dalam talian, anda akan mengalami apa yang kita panggil “Donks”. Sebilangan besar masa mereka akan mempunyai timbunan cip yang jauh lebih besar, dan akan menang dengan menggunakan brawn dan bluffing. Penting untuk tidak menyusahkannya, dan bermain dengan perlahan. Sekiranya anda mendapat kegagalan yang baik, biarkan dia melakukan kesalahan. Pengambilan cek klasik berfungsi dengan baik, tetapi jika anda bergerak terlalu awal, peluang anda akan hilang dengan wang tunai. “Donks” boleh menjadi sumber kerepek yang hebat, jika anda bersabar dan bermain dengan betul.

Kita semua akan mendapat rentak buruk, itu tidak dapat dielakkan. Ia berlaku untuk yang terbaik dari kita, dan tidak ada yang dapat kita lakukan mengenainya. Apa yang dapat kita lakukan ialah bermain pintar, luangkan masa anda, dan, sekali lagi, bersabarlah.

Ini semua sangat penting tidak kira dengan siapa anda bermain atau berapa lama anda bermain permainan, yang membawa saya ke titik akhir saya. Anda boleh membaca sebanyak mungkin artikel, majalah dan buku poker, tetapi tidak ada yang dapat dibandingkan dengan pengalaman, jadi pergi ke sana dan bermain poker dalam talian secara percuma pada mulanya untuk membina kemahiran dan pemahaman anda mengenai permainan dan mengembangkan semua tabiat kesabaran yang penting.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *